AGB Service AB

 

Snabb service av flertalet pressverktyg samt kringutrustning!

AGB Serviceverkstad i Kalmar och Solna är auktoriserade för garantireparationer, service, kalibrering och reparation av pressverktyg samt kringutrustning.

Genom att AGB Service har ett genomgripande systemtänkande vet vi att varje del är betydelsefull för en säker helhet. Det gäller inte minst pressverktygen för att sammanfoga rör och kopplingar. För att dina pressverktyg ska fungera bra i krävande arbetsmiljöer är det viktigt att de genomgår årlig service, likaså bör pressbackarna kontrolleras årligen. Det ger säkra installationer.

AGB Service har serviceverkstäder på två ställen i Sverige; Kalmar och Solna. Verkstäderna är specialiserade på just pressverktyg, med certifierade och erfarna servicetekniker. Med våra serviceverkstäder tar vi ett helhetsansvar för kundernas pressutrustning, vilket gör att du alltid får snabb och kunnig service. Vår breda kunskap, tillsammans med att vi kan leverera i stort sett alla profiler och i stort sett alla märken som finns på marknaden, gör oss unika. Vi har också en egen databas som är ihopkopplad med många av Sveriges systemleverantörer. Detta gör hanteringen för våra kunder enkel och medför många fördelar, så som förlängda garantier.